вторник, 25 октомври 2016 г.

Лили Иванова отмени куп ангажименти заради състоянието си.
Примата на българската естрада  от един месец не е излизала от дома си.

Лили Иванова слиза от сцената заради коварна болест. Примата на родната естрада от един месец не е излизала от дома си и е отменила всичките си ангажименти. Нейни близки издават, че естрадната звезда преживява тежко прехода от лято към есен и особено ниските температури, които отключват хроничния й артрит.Легендата от години страда от възпаление на ставите и когато има промяна във времето, чувства ужасяващи болки. Това е и причината да замлъкне в последните седмици и да отказва да работи.

„Много е нетипично за нея да мързелува, още повече че имахме насрочени дати за репетиции и записи. Тя обаче отказа всички ангажименти и не иска да пее, което много ни изненада. Явно болките й са наистина силни”, обясняват от музикалния екип на звездата, с които тя планирала да запише 3 песни в края на септември, но това досега така и не се е случило.

Обяснението на хора от антуража й било, че иска да си почива, тъй като лятото й било натоварено и малко щяла да отложи репетициите и записите. Явно примата е измислила това оправдание, за да не се разбере, че е уязвима и изпитва физически болки. Тя винаги е държала да има имидж на непобедима и да изглежда силна в очите на феновете. С напредване на възрастта обаче е нормално да я налягат все повече болежки, с които, изглежда, тя не умее да се примирява, предават от Retro.bg.
Източник:www.razkritia.com
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930