сряда, 9 ноември 2016 г.


От сайта segabg е  поискана  информация  за образованието и трудовия стаж на кандидата, подкрепен от БСП, ген. Румен Радев. Щабът му изпрати копия от поисканите документи, като не пропусна да се похвали с пълната със суперлативи характеристика на пилота от колежа „Максуел“ в САЩ.
Дипломите на Радев са от ВНВВУ „Георги Бенковски“, Военната академия „Г. С. Раковски“ и за докторска степен от Висшата атестационна комисия. Радев е учил за военен пилот от 1982 до 1987 г. в Долна Митрополия. Завършил е с 5,97 и пълно 6 на държавните изпити. От 1994 до 1996 г. следва във военната академия и завършва второ висше с пълно отличие. През 2000 г. му е присъдена научната степен доктор. Дипломите му притежават всички законови реквизити, освен че не се е подписал на тази от академията.През 2002/03 г. Радев е обучаван в „Максуел“, където завършва годината като №1 сред чуждестранните студенти и №13 сред всички 260 курсисти. В характеристиката си е наречен: „воин на ХХI век, призван да побеждава“, „човек с изключителни резултати“, „бъдещ стратегически лидер“.Трудовата справка на бившия генерал е публична и там няма изненади.
Единственото неизяснено обстоятелство е бил ли е в конфликт на интереси като командир на ВВС заради сегашната си съпруга Десислава Генчева, която е била счетоводител във ВВС, а след това и негов пиар. Военният министър Николай Ненчев нареди проверка, като видя тежки нарушения: Радев е назначил Генчева без ценз и е скрил фактическото си съжителство с нея.
Кандидат-президентът на БСП каза, че Генчева вече е негова съпруга и заяви пред „Дарик“: „Жена ми е назначена от ген. Попов, настоящия началник на отбраната, през 2011 г. за финансист, не от мен. Министърът все пак би следвало да внимава в това говорене.“
Радев не обясни кой е назначил Генчева за пиар. Проверката на инспектората на МО не е приключила, а достъпът до документи там е невъзможен..
Дипломата на Цецка Цачева вижте ТУК>>>
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930