неделя, 14 януари 2018 г.

Дядото на Ким Чен Ун излиза пребледнял от авариралата кабина,връща си руменината на лицето и доброто настроение с големи дози коняк "Слънчев бряг"

Уви, височайшата визита не минала без инцидент. Официалните лица претоварили хотелския асансьор и той заседнал. Наложило се спешна намеса на техник с отвертка, та „затворниците“ да излязат на свобода.
Докато с Ким били заключени в авариралото подемно съоръжение, Тодор Живков успокоявал корейския гост, че няма страшно, че критичната ситуация ще бъде разрешена бързо и компетентно,пише "Уикенд"

Когато вратата най-сетне се отваря, Тато разказвал вицове, за да повдига духа на своя колега.

"Азиатецът се смееше, но беше и леко пребледнял. Последвалият изискан коктейл на терасата на хотела върна руменината на бузите му. Изпи се много отлежал коняк", свидетелства човек от помощния персонал.

В заседналия асансьор била и управителката на „Доростор“ Дора Христова. Тя толкова се притеснила, че ще бъде уволнена заради аварията, че едва не колабирала. Живков обаче успокоил и нея - казал й, че тя няма вина.

В същия хотел през 1972 година,гостувал и фидел Кастро.Още с пристигането си той се ръкувал с директорката и хукнал нагоре по стълбите. Всички се шашнали, защото не знаели къде отива, а охраната му не можела да го стигне.

Визитата на кубинския лидер била част от 10-дневно турне у нас. Огромната популярност на фидел изкарала по улиците хиляди граждани. Все още вярващите в социализма нашенци се радвали искрено на госта, искали да го видят на живо, да го докоснат, ако им се удаде възможност.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930