неделя, 17 юни 2018 г.

Звездната двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков се събра преди броени седмици. Телевизионните любимци са решили да не губят ценно време в създаването на общ наследник. ТВ водещата е била засечена на гинекологичен преглед в специализиран кабинет, където й били взети подробни изследвания, съобщава вестник „България днес“.

Хора от персонала на болничното заведение издават, че Мария живо се интересувала от процедурата ин витро и нейните стъпки, като любопитството й вероятно е събудено от желанието й с Рачков най-сетне да имат дете.
До помощта на лекарите се стигнало, защото Игнатова вече не е първа младост, а освен това преди години, когато родила първородния си син Виктор от бизнесмена Петко Димитров, била между живота и смъртта, писа HotArena.

По всяка вероятност тогавашните усложнения са оставили своето трайно отражение, което обяснява защо още преди да се разделят, двамата с комика никога не се решиха да работят за бебе. Мария още изпитвала ужас, когато се присетела какъв стрес преживяла покрай появата на Виктор и именно неприятната емоция от изживяването години наред я спирала да поиска второ дете.

Тя родила преждевременно, тъй като се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало доста по-рано от определената дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в различни клиники и на бившия й мъж се налагало да снове между двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее година след това и което било причината с Петко Димитров да се разделят.

Източник bgdnes.bg
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930