вторник, 3 юли 2018 г.

В багажника на колата винаги имаше куфарче пълно с пари, разкри бившият му бодигард Димитър Димитров

Културистът Димитър Димитров разкри пред Сашо Диков, че покойният Жоро Илиев винаги е имал куфарче с пачки в багажника на колата си. "Милион имаше ли", попита водещият. "Няма да казвам цифри, но бяха достатъчно всеки да си помогне и да се захване с това, което иска. Аз му исках, за да се захвана с културизъм", призна Димитров, който е бил охрана на Георги Илиев и Мето Илиенски, който изчезна безследно.

"Те двамата изпъкваха над всички останали и аз съм горд, че ги познавах", каза той. Илиев бил човек, който се раздавал за хората и винаги помагал, особено като видел, че този пред него има идеи и амбиция за развитие. Самият Димитров често отговарял за прословутото куфарче с пари на Илиев. "Този човек не само аз, но и всеки ще го запомни с едно голямо сърце, готово да помогне на всеки. Не знам защо много хора казват, че им е навредил. Според мен е обратното. Давал е и е помагал на всеки, който е имал нужда. Аз съм видял само добро от него", каза още половинката на модела Биляна Йотовска.

"Жоро Илиев и Мето Илиенски имаха добри сърца, взимаха от богатите и даваха от бедните. Не като политиците, които взимат от бедните. При никой друг не съм видяло такова голямо сърце като при Жоро Илиев. Живееше смело, не се криеше никога. Един единствен ще остане завинаги", продължи якият мъжага. Според него за двамата тъжат много хора, докато други нарочени за мафиотски босове са си отишли без никой да съжалява за тях. Откъде или от кой е дошла поръчката за убийството на Илиев, както и каква е вероятната причина, запита го Сашо Диков. -

„Не мога да коментирам такива неща. Имам собствено мнение, но не мога да го коментирам. Причината каква може да е? Че е имал повече пари, че е давал повече пари, че е пречел на някой, че е бил по-добър от другите?", каза Димитров.

/БЛИЦ/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930