сряда, 4 юли 2018 г.

Лили Иванова се развела с третия си съпруг Янчо Таков заради един бял пешкир в хотелската стая, пише „Телеграф“. Примата била на турне в Съветския съюз, а съпругът й си бил у нас, но решил да й направи изненада и да я посети. В тези години дори до Москва се пътувало доста трудно, но за хора като Янчо Таков, син на един от видните функционери в комунистическата партия, а и самият заемал важен пост в БНТ, това било направо фасулска работа.

Лили била на турне с бенда си из голямата северна страна. В Москва я настанили в несъществуващия днес хотел „Россия“, за който музикантите й се шегували, че бил голям колкото половин София. Руснаците направо умирали за Лили и за тях тя била истинска богиня. Това са годините, когато Иванова пеела направо чудовищно и едва ли имало друга певица в света, която можела да изпълни толкова добре нейния репертоар. Таков решил да изненада половинката си. Като Лили се настанила в хотела, се чула с него, а на следващата сутрин той взел самолета и литнал за Москва, без да я предупреди. Пристигайки там, той взел такси направо за хотела, където много добре го познавали от предишните му гостувания. На рецепцията му казали коя е стаята на жена му. Янчо ухилен цъфнал пред вратата и почукал.

Вместо Лили да отвори, на вратата цъфнал мокър гол мъж, прикрит само с бял пешкир. Усмивката на Янчо се изпарила на мига. Той нахлул в апартамента, където гола на леглото се въргаляла самата Лили. Таков, без да продума и дума, си взел куфара и веднага се върнал в София още със следващия полет. А скоро след това подал и документи за развод, разказват стари музиканти.


Източник:Блиц
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930