петък, 19 април 2019 г.

Театралната ветеранка на маникюр и прическа в елитен столичен салон

97-годишната Стоянка Мутафова отново доказа, че суетата не познава възраст, като би рекорда на родните плеймейтки за най-дълъг престой в салон за красота. За да се освежи за пролетния сезон, примата на българския театър изкара в популярно столично разкрасително студио почти цял ден.
Г-жа „Стихийно бедствие“ се възползвала от кажи-речи всички процедури, предлагани в салона, а целият екип от професионалистки се редували на смени в продължение на часове да ваят новата ѝ визия.

Запазената марка на Мутафова във фризурите са големите букли, с които се носи от години. Понеже напоследък косата ѝ не се подчинявала, тя решила да опита студеното къдрене с ролки, за да я вкара в правия път. По съвет на коафьорите се навила и да ѝ отнемат няколко сантиметра от дължината, но пак не склонила да ѝ ударят една боя, защото била горда, че на почти век тъмното в косите ѝ все още не било изчезнало.

Докато изчаквала прическата ѝ да стане готова, Стояна се прехвърлила при маникюристката, която най-редовно ѝ поставяла от модерния напоследък гел-лак, който се прави чрез изпичане с ултравиолетова светлина и издържа до три седмици. За педикюр не ѝ стигнало времето, но скоро пак щяла да намине, защото наближавал летният сезон.

Популярното студио за красота се е превърнало във втори дом за госпожа „Стихийно бедствие“ и дъщеря ѝ Муки, която също е луда на тема прически и козметични процедури. Всеки месец Мария Грубешлиева пръскала по минимум 1000 лева за външния си вид, но пък именно тя настоявала майка ѝ също да се възползва от иновациите в областта. Наскоро Стояна призна, че е сред първите в държавата, които научили за магията на ботокса в изглаждането на бръчките.

„От 10 години с Муки си слагаме филъри, като това се прави на всеки шест месеца. Първо тя си сложи и като видях колко добре ѝ стои, реших и аз да опитам. И така се почна, но не съжалявам, човек трябва да се поддържа на всяка възраст“, коментира театралната легенда./РЕТРО.БГ/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930