четвъртък, 1 март 2018 г.

„Човек е ненаситен“…За какво е ненаситен?, „За пари и за всичко….“Това са първите думи от едно позабравено, а за някои от вас и нечувано интервю на великата и никога неостаряващата сякаш огромна българска певица Лили Иванова. Интервюто както ще видите и от качеството му, е доста старо. То е взето от изпълнителката на българската естрадна сцена непосредствено преди неин пореден концерт.

Докато й задават традиционни и по-дълбоки и свързани с живота въпроси, Лили Иванова се приготвя да излезе на сцената, за да получи за пореден път признанието и любовта на своята ненаситна и огромна публика. Тя е такава, каквато я познаваме. Стриктно оправя грима си и стриктно подбира думите си, за да не разочарова някого, но и за да каже това, което има да ви каже.
ВИДЕО:


Този спомен, това кратко интервю ни показва Лили такава, каквато е – истински професионалист на сцената и истинска мистерия в живота. Тя е красива и очарователна, огромен талант и огромно самосъзнание на българка, на човек с достойнство. Това не е просто едно старо интервю…То е поглед назад към миналото, поглед, който за пореден път доказва, че Лили Иванова е вечна. Нейните думи сякаш се просмукват в съзнанието ви и остават там завинаги, така, както остават и песните, и лириката й спокойно да се леят под мелодията на нейните бляскави изпълнения!

Източник:opoznaybulgaria.com
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930