вторник, 6 март 2018 г.

Наскоро в сърцето на Европа беше направено смразяващо откритие!


Сигурно сте чували за проекта „Манхатън“, в който с помощта на германски учени американците се сдобиват с атомната бомба. Това се смята за най-великото същевременно най-страшното постижение на човечеството, след като САЩ „тестват“ чудовищното си оръжие върху Хирошима и Нагасаки!

Можете ли да си представите какво би се случило, ако Хитлер е разполагал с адското оръжие. Оказва се, че той е бил много по-близо до овладяването на атома от колкото се предполагаше досега.

Изследователят Андреас Шулцер смята, че е открил тайната ядрена лаборатория на Хитлер!

Всичко започва, когато Шулцер попада на писмо от нацисткия учен Виктор Шаубергер, в която е описано в детайли как в секретната лаборатория на Третия Райх са се „разбивали атоми“.

Поректът е започнал в края на 30-те години след като германските учени Ото Хан и Фриц Штрасман успяват да разделят атома на Уран 235 с неутрон, което води до ядрена реакция.

Но къде е тайната лаборатория?

Малкият град St. Georgen an der Gusen в Австрия има много тъмно минало. Там е разположен зловещият концлагер Маухаузен-Гюсен – място, където хиляди евреи са избивани систематично.

След като съюзниците освобождават лагера, изплува информация, че затворниците са копали мистериозни тунели и са работили в строежа на свръхмодерна подземна лаборатория.

Шулцер установява, че там, където са правени изкопите, има изключително завишени нива на радиация!

Разкопките продължават вече повече от три години.

Шулцер се е сблъскал с огромни бетонни плочи, които са почти невъзможни за разбивани – очевидно крият огромна тайна. Изследователят смята, че след по-малко от година ще достигне до самата подземна лаборатория, която е била „запечатана“ с взривове, след като нацистите са разбрали, че ще изгубят територията.

РЕТРО
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930