четвъртък, 1 март 2018 г.

Стефан Лулчев се е самоубил заради семейна драма. Бившият футболист на "Локомотив" (Пловдив) не успял да понесе развода със съпругата си Елена. Това подозират разследващите. 46-годишният полузащитник посегна на живота си в понеделник сутринта. Той бе открит от майка му, обесен на каиш в хале в "Кючук Париж". Направил примка от колан на кран за вдигане на товари и увиснал на метална греда.

Малко преди това нищо не предващавало трагедията. Стефан пил кафе с бивши съотборници от "Локо". "Отивам да товаря камиона", били последните му думи.

Работел в района на търговските помещения в "Кючук Париж", където зареждал склад за захарни изделия. Според близките му бизнесът вървял отлично и никой не е чул да е затънал в борчове. Въпреки това в Пловдив се знае, че имал хазартна зависимост.

От няколко години бил разведен със съпругата си, от която има 15-годишен син. За Елена се говори, че преди да вземе фамилията Лулчева, била любовница на покойния Николай Попов-Мартеницата, бивш бос на "Локомотив", който беше разстрелян.

Проблемите в разпадналото се семейство стигнали до там, че Стефан напуснал дома си и съпругата си, за да живее в каравана в двора на дома на майка си. След развода се променил много и се затворил в себе си. Тръгнал и по психиатри, но и те не му помогнали.

Източник:ПИК
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930