сряда, 14 март 2018 г.

Една изключително интересна история за всички любители на лъскавите возила и на мистериите.

През 1978 г. семейство закупува къща в американския щат Калифорния. Зад къщата има голяма градина. Децата в семейството започват да си играят в градината.
Едно от любимите занимания на малчуганите в САЩ в миналото били да се правят на златотърсачи или търсачи на други съкровища. Затова децата копали в пръстта и неочаквано попаднали на нещо странно.

Наложило се полицията да бъде уведомена и когато разкопали цялата градина, намерили най-неочакваното нещо – едно Ферари. Полицията предприема разследване и открива, че въпросното заровено Ферари не е случайно, а свързано с криминално престъпление. Предишният собственик платил на автокрадци да откраднат неговото скъпо Ферари и да го бутнат в океана, за да може той да получи от застрахователя доста голяма сума.
Крадците отказали да унищожат по този начин автомобила. Те го заровили в задния двор и се надявали, когато шумът около кражбата утихне, сами да продадат колата.
След като въпросното мистериозно ферари било открито, то е ремонтирано от механик и продадено на търг.

Новата му регистрация е красноречива – DUG UP – изровеното, изкопаното. Повече интересни кадри можете да разгледате на видеото...
ВИДЕО:


Източник:https://www.actualno.com/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930