сряда, 11 юли 2018 г.

Цяло Банско е в шок от жестоката трагедия с красивата студентка Жанет Маджерска!
Страшен шок разтърси Банско след загубата на красивата 22-годишна студентка Жанет Маджерска. Девойката работеше в един от 5-звездните хотели в курортния град, а родом беше от Разлог.

Жанет беше открита бездиханна в една от тоалетните на хотела, в който работи, от нейни колеги служители. В продължение на цял час тя е била търсена по мобилния си телефон, но така и не успяли да се свържат с нея,пише сайтът goreshto.net

Започнало издирване и случайно се натъкнали на тялото й в тоалетните. Днес излязоха резултатите от аутопсията на Жанет, които са категорични, че тя е издъхнала от полиорганна недостатъчност. Последната е причинена от липса на достатъчно хранителни вещества в тялото й, от което органите й отказали.

Оказа се, че красивата Жанет Маджерска е страдала от бича на младите жени в нашия век, а именно така наречения синдром на Барби. При него, вманиачени от страха си да не напълнеят, девойките спират да се хранят. В един момент те остават само на вода, въпреки което отново изпитват чувство на вина, че са се “подули”.

Цяло Банско и особено служителите в хотела на Жанет, са разтърсени от трагичния й край. Никой не е предполагал от какво страда тя, още повече, че е била страшно весело, естествено и добро момиче.

От профила й в мрежата става ясно, че само дни преди края й, Маджерска е била на сватба в родния си Разлог. Тя е публикувала, че се чувства щастлива и се е забавлявала с приятели. Отново от профила й става ясно, че е необвързана и е нямала сериозен приятел.
Жанет е била студентка в Югозападния университет в Благоевград, а е работела, за да се издържа. Близките и познатите й са в шок от загубата. Изказваме искрените си съболезнования на семейството на Жанет.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930