четвъртък, 19 юли 2018 г.

Отряд от бивши барети, полицаи, и военни всява паника и страх сред мутрите в Бургас. Паравоенната организация е била създадена преди няколко месеца с цел да се бори с преливащата престъпност в морския град. Той от години има печалната слава на най- мутренския град., а криминалния произвол на момчетата- силоваци е ежедневие по местните улици и квартали. Именно заради това е бил създаден въпросния отряд който вече има славата на „Бял ескадрон“. Той е наричан така заради това, че неговите членове носят бели качулки които са изрязани около очите. По този начин те удивително напомнят на организацията „Ку-клукс-клан“ в САЩ.

Разликата все пак е, че ку- клус- клас е расистка организация, а бургаския ескадрон се бори с криминалните типове в Бургас. Ескадронът има вече няколко мощни акции в които нагли мутри са били наказвани по подобаващ начин. За последно, петима души са се намесили в бургаска дискотека. Тогава група седетина пияни и дрогирани батки са нападнали момче и момиче които са се забавлявали в заведението. Те са искали насила да отмъкнат дамата с определена цел.

Точно тогава като, че ли от нищото са се появили петима непознати които са направил на пихтия нахалниците. След това са се изтеглили в неизвестна посока. В друг случай четирима квартални биячи са нападнали пенсионер който се е разхождал в парка на жк „Славейков“. Тогава трима души от ескадрона са били наблизо и са изнесли уроци по бойни изкуства на пишман мутрите. В града се носят слухове за „Белия ескадрон“, а хората като, че ли виждат в тази организация съвременна илюстрация на отряда на легендарния Робин Худ.

Източник: uniconbg
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930