петък, 6 юли 2018 г.

Петгодишната Мина се родила през януари по време на туристическо пътуване на своите родители, когато прекосявали Бермудския триъгълник на кораб. Още съвсем малко, на 3-4 години, детето показало удивителни способности –то можело да чете мислите на своите родители и да придвижва с поглед малки предмети. Мина всеки ден изумява експертите, които сега я изследват в един от научните центрове на Германия.

Психотерапевтът Гюнтер Бейл е написал голяма статия ,след като проучил способностите на момиченцето. Доказано е, че сега Мина може правилно да познава 90 случая от 100 мислите на хората, с които общува. Освен това детето движи и повдига с поглед леки предмети. Гюнтер Бейл смята ,че генетическата структура на детето е променена под въздействието на непозната сила,  която съществува в района на Бермудите.

Мина се е родила по време на плаване по маршрута Бахамите-Майями. Това станало в рамките на 45-те минути, когото всички пътници на борда на кораба и екипажа са почувствували силно главоболие и нерозположение. Това изпитал на себе си и капитанът и старите морски вълци, които прекосявали океана не веднъж. Бейл разпитал пътниците и всеки от тях изпитал някакво непознато зловещо чувство именно през тези 45 минути. Тогава именно майката на Мина усетила родилни болки и момиченцето се появило преждевременно на белия свят. Бащата пък по същото време имал припадък от неизвестен произход и около 10-тина минути бил в безсъзнание.

Отначало родителите на Мина само се удивлявали от способностите на дъщеря си, сега тези техни чувства са повече тревожни. Те считат, че тези необикновени качества на момиченцето се развиват и не е чудно мина един ден да стане суперекстрасенс.  Родителите  се тревожат, как ще се използват тези способности на детето – за добро или зло?  Засега на този въпрос не може да отговори никой.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930