петък, 6 юли 2018 г.

Георги Христов не иска да живее повече в България!
Естрадната легенда Георги Христов напуска България. Певецът е категоричен, че няма да се върне в родината си. Емблематичният изпълнител е отвратен от ситуацията у нас и не иска да бъде повече част от тази „култура”.
Изпълнителят на вечния хит „Черно и бярло” най-вероятно ще се засели в съседна Гърция. „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика.

Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци. Друг е въпросът, че винаги сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в собствената си страна. Терминът естрада не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите представят своята музика“, кава Христов.
Георги Христов е отвратен, че от много време насам се издигат в култ кръчмарските силиконки.
,,Не слушам такава музика! Тя си има своите потребители, но това не е кyлmypama на нацията ни.
Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „Излел е Дельо хайдутин“ , с които нашият народ е оцелял през годините, а не се пеят песни ,,с кючекчийско звучене“, категоричен е Жоро.

От доста време той бил подложен да приема много неща, с които не бил съгласен, пише разкрития.ком. Заради това е готов да приеме и чуждо гражданство. Като една от причините певецът изтъква ,че зад граница се ценят талантливите изпълнители.
Повече от две години естрадното ни дарование живее в съседна Гърция. Там поп певецът притежава огромна къща. В нея той обикновено прекарва летата си. Другата възможност е да приме и руско гражданство. В средата на юни изпълнителят се завърна на музикалната сцена.

Източник: прес.bg
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930