четвъртък, 11 октомври 2018 г.

Българките винаги са се славили с красотата си и напълно заслужено са признати за едни от най-красивите жени на света.

Българите непрекъснато се хвалят, че тук, на тази малка, но толкова красива земя живеят едни от най-красивите жени в света. И това е вярно. Българката е стройна, поддържана, винаги добре облечена,умна и работлива…

Къде обаче се намират и другите красиви жени… Защото, както е ясно, жените са великолепни, грациозни създания, които винаги са красиви, независимо от държавата, града, размера или цвета си… Учени направиха проучване, в което отсяха 10-те държави с едни от най-красивите жени на света…


Украйна

Защото украинките наистина са красиви жени. Те са светли, синеоки и стройни. Според проучването най-красивите жени живеят в Киев, Одеса и около Черно море.

Швеция

Шведките са известни в цял свят със стройните си фигури и светлата кожа. Руси, високи, синеоки… Според едно проучване, именно в Швеция живеят едни от най-красивите мъже и жени на планетата. „Представете си това – се казва там – жените и мъжете са високи, слаби, естествено руси и синеоки. Освен това са изключително дружелюбни, умни и добре образовани.”

България

Родна България е не просто в челната 10-ка, но и в челната 5-ца на най-красивите жени в света. Според американците и западно европейците, жените тук са изключително секси, високи, романтични, дружелюбни и естествено красиви. „Тази малка държава в Източна Европа е обединила в себе си изключително красива природа и определено едни от най-хубавите жени – високи, слаби, тъмнокоси и светлооки.” Дори сравняват българската красавица с Кейт Бекинсейл, но ние, без да искаме да се хвалим, можем да кажем, че родните жени са дори по-хубави и от нея.

Холандия

Холандците са известни с много неща, но едно е факт – свободната консумация очевидно краси човека, защото там наистина живеят много красиви момчета и момичета. Холандките са известни с това, че са високи. И като казваме високи, имаме предвид много високи – средната височина на една нормална холандка е 1.75 см. Мъжете са дори по-високи и от това. Холандките са известни и с това, че са много дружелюбни и гостоприемни.

Ливан

Арабският свят и красотата вървят ръка за ръка, тъй като екзотиката не е подминала нито един вкус. „Сексапилни и с извивки на правилното място, това са жените в Ливан, а ако това не ви харесва, то определено няма как да подминете очите на тези екзотични красавици.”

Бразилия

От къде са едни от най-известните модели в света? Да, точно така, от Бразилия. Случайност? Не, не е. Приказката гласи, че едни от най-красивите, различни и екзотични жени са там, защото именно там можеш да намериш най-много смески на различни етноси и култури. Когато гледаме Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен някак вярваме.

Италия

Държавата на пищните, чувствени, пламтящи жени. Няма начин да не е в топ 10. В Италия жената е bella, което значи красива и те всички са такива. Особено жените в Рим. Италианките са високи, пищни, стилни и изключително пламенни и секси. За разлика от мъжете.

Хърватия

Жените от Хърватия са взели едни от най-хубавите черти на сръбските жени, а те, както знаем, също са доста красиви, но за разлика от тях хърватките не носят този типичен балкански нюанс. Хърватките изглеждат като екзотични европейки с най-доброто от Италия, Сърбия, Франция и Полша. Освен това, за разлика от съседите си, жените там са известни с това, че предпочитат естествения вид и почти не носят грим.

Колумбия

Колумбийките са изключително различни, поне от 80% от жените по света. Те са микс между испанки, мексиканки и собствения си привкус. Жените там са хем екзотични, хем не приличат на повечето латино жени в света. Освен това са страстни и абсолютен огън.

Франция

Един известен актьор беше казал, че обича френските жени защото са като статуетки – стройни, красиви, изваяни и естествено красиви. И те са точно такива. Френските жени са изключително стилни, винаги добре облечени, винаги секси. Те умеят да изглеждат естествено направени и красиви, дори и да са прекарали във фризьорския салон по 3 часа. И това е тяхната магия и тайна. Не случайно голяма част от класическата мода, аромати и beauty съвети идват именно от Франция.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 1

ВАКАНЦИИ И ЛАГЕРИ

БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ

СПОМЕНИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА

НЯКОГАШНИТЕ КУРОРТИ

БЪЛГАРСКОТО СЕЛО

ВИДЕОФИЛМИ ОТ НРБ

БЪЛГАРИЯ ДО 1944 ГОДИНА

БЪЛГАРИЯ ОТ 1945 ДО 1989 ГОДИНА

ОТ 1990 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 2

КОНТАКТИ

spomeni_minalo@abv.bg
Телефон:+359879803930